Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب،  رژیم پهلوی در ادامه جنایت خود، این‌بار در ۱۳ آبان ۱۳۵۷ با آتش گشودن بر روی دانش‌آموزان جنایتی دیگر را در تاریخ به ثبت رساند و محمدرضا پهلوی نشان داد که برای تثبیت دیکتاتوری خود از هیچ جنایتی دریغ نخواهد کرد.

در کتاب "یک‌سال مبارزه برای سرنگونی رژیم شاه (بهمن ۱۳۵۶ تا بهمن ۱۳۵۷) " که به قلم حجت‌الاسلام والمسلمین روح‌الله حسینیان نگاشته شده و توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده درباره خیزش دانش‌آموزان در سال تحصیلی ۱۳۵۷ آمده است: امام خمینی با مستقر شدن در پاریس در ۱۶ مهرماه در اوّلین پیام خود به مناسبت آغاز سال تحصیلی، دانش‌آموزان، دانشجویان و جوانان را مخاطب قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




پیام امام به دانش آموزان در آغاز سال تحصیلی

امام خمینی فرمودند: «در آغاز سال تحصیلی به محصلین علوم دینیه و دانشجویان دانشگاه‌ها و دانش‌آموزان که برای برقراری حکومت عدل اسلامی به‌پا خاسته‌اند درود می‌فرستم‌... من با تأیید خداوند متعال و تمسک به مکتب پرافتخار قرآن به شما فرزندان عزیز اسلام مژده پیروزی نهایی می‌دهم به شرط اینکه نهضت بزرگ اسلامی و ملی ادامه یابد و پیوند بین شما جوانان برومند اسلام ناگسستنی باشد و به شرط آگاهی از حمله‌های استعمارگران راست و چپ و جنود ابلیسی آنان و مهره‌هایی به اسم شاه و دولت و وزیر و وکیل».

امام خمینی خطاب به جوانان فرمودند: «هان ای عزیزان من! در محیط مدارس و دانشگاه‌ها و دانشسرا‌ها آگاهانه و متعهد به‌پاخیزید و به هم بپیوندید و برای نجات اسلام و کشور کوشش کنید». امام با برشمردن حمایت‌های قدرت‌های راست و چپ از رژیم، خصوصاً سفر رئیس‌جمهور چین به ایران خطاب به دانشجویان و دانش‌آموزان فرمودند: «پیوندتان را با ملّت بزرگمان که تنها می‌خواهد روی پای خود بایستد و هیچ گونه گرایشی به شرق و غرب نداشته باشد... مستحکم‌تر کنید و با شعار واحد توحیدی دست جباران و غارتگران بین‌المللی را از مخازن خود کوتاه کنید». برای رسیدن به حکومت اسلامی «سدهایی باید از سر راه برداشته شود» که عبارتند از: «۱ ـ. برچیده شدن نظام شاهنشاهی‌... ۲ ـ. بیرون راندن تمام عناصری که در زمان سلطنت پهلوی متصدی امور مهمه کشور بوده‌اند... ۳ ـ. قطع ایادی اجانب راست و چپ از سر کشور».

امام وظایف ویژه دانشجویان و دانش‌آموزان و طلاب علوم دینیه را چنین برشمردند:

۱ ـ. اعتراض به استادان و دبیران و سران قوم که از مقاصد ملی و دینی و سرنگونی رژیم پوسیده انحراف پیدا کرده‌اند؛

۲ ـ. برقراری روابط دوستانه و فعالانه بین طلاب علوم دینی و دانشجویان؛

۳ ـ. دعوت از ارتش برای گسستن زنجیر تسلط اجانب و پیوستن به ملت؛

۴ ـ. هوشمندانه به مسائل روز نظر کردن؛

۵ ـ. حمایت از قیام حقّ‌طلبانه و مردانه قشرهای کارگر و کارمندان محروم و مسلمان ایران که به اعتصاب کشیده‌اند.

پیام امام خمینی بر انگیزه دانش‌آموزان و دانشجویان افزود. نیمه دوم مهرماه تقریباً رهبری تظاهرات در سرتاسر کشور به دست دانش‌آموزان افتاد. نیمه اوّل آبان دانشجویان بر تکاپوی خویش افزودند و خصوصاً دانشگاه تهران مأوای دانش‌آموزان و مرکز تظاهرات مشترک آنان قرار گرفت.


سرآغاز مبارزات دانش‌آموزان و دانشجویان با رژیم پهلوی در آبان ۵۷

روز دوم آبان دانش‌آموزان از مدارس مختلف با تظاهرات به دانشگاه تهران رفتند و تظاهرات بزرگی را مشترکاً با صلوات شروع کردند. به گزارش کیهان تعداد تظاهرکنندگان بیش از ده هزار نفر بودند که در ساعت ۱۱:۳۰ از دانشگاه خارج و در خیابان‌ها به تظاهرات ادامه دادند. [۱]به گزارش اطلاعات در این روز هزاران دختر و پسر مسلمان نماز ظهر خود را در زمین چمن و دیگر نقاط محوطه دانشگاه گزاردند. دانشگاه تهران تاکنون چنین صحنه‌ای ندیده بود. [۲]روز سوم آبان نیز دانش‌آموزان، مدارسِ خود را در تهران تعطیل و به طرف دانشگاه تهران حرکت کردند. گرچه نیروهای نظامی در بعضی از نقاط با آنان درگیر شدند؛ ولی دانش‌آموزان از راه‌های فرعی خود را به دانشگاه رساندند. «دانش‌آموزان با دادن شعارهای ضد دولتی و ضد آمریکایی و شعارهایی مانند درود بر خمینی، نصرمن‌الله و فتح قریب و شعارهایی در حمایت از زندانیان سیاسی در خیابان‌های دانشگاه تهران دست به راهپیمایی زدند». [۳]این تظاهرات تا ساعت ۱۰:۱۰ شب ادامه داشت. این تظاهرات به دانشگاه صنعتی آریامهر نیز کشیده شد. گروهی از دانش‌آموزان نیز با شعارهای مذهبی به دانشگاه آریامهر رفتند که به حدود ۸۰۰۰ نفر رسیدند و بعد از خواندن نماز جماعت مغرب و عشا متفرق شدند.

روز پنجشنبه ۴ آبان، دانشگاه تهران توسط نیروهای حکومت نظامی بسته شد و از ورود دانشجویان جلوگیری به عمل آمد. در نتیجه در اطراف دانشگاه تهران زدوخورد شد.

روز شنبه ۶ آبان نیز اکثر مدارس تهران تعطیل شد و دانش‌آموزان در خیابان‌ها دست به تظاهرات زدند. پلیس به تظاهرکنندگان حمله کرد و چندین دانش‌آموز را مجروح کرد.

رژیم برای جلوگیری از تجمع دانش‌آموزان اعلام کرد: دانشگاه تهران در روزهای ششم و هفتم تعطیل است. رئیس دانشگاه تهران، دکتر عبدالله شیبانی که چند روز پیش اعلام کرده بود دانشگاه باید برای اعتراض دانشجویان آزاد باشد در مصاحبه‌ای گفت: «تجربه پنج روز آزادی عبور و مرور دانشگاه تهران نشان داد که کنترل باید انجام شود. شنیده‌ام گروه‌های بسیاری قصد داشتند به دانشگاه بیایند و تحصن اختیار کنند. این‌ها نشانگر این می‌تواند باشد که ممکن است از آزادی‌ها سوءاستفاده شود». به دنبال این اعلام تعطیلی ۲۱۰۰ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران به مدت یک هفته اعلام تحصن کردند. [۴]هفتم آبان نیروهای ارتش در اطراف دانشگاه تهران مستقر شدند و از رفتن مردم به دانشگاه جلوگیری کردند. دانش‌آموزان در اطراف دانشگاه تهران تجمع کردند و سرانجام عده‌ای توانستند به داخل دانشگاه راه یابند. آن‌ها با شکستن قفل‌ها درهای دانشگاه را بر روی دانشجویان بیرونی گشودند و حدود پنج هزار نفر در دانشگاه تجمع کردند و نیروهای نظامی نیز فقط نظارت می‌کردند. [۵]دانشجویان در زمین چمن اجتماع کردند و بعد از ساعت ۱۲ نماز جماعت برپا داشتند. بعد از نماز جماعت شروع به راهپیمایی کردند و به شعار «حکومت اسلامی ایجاد باید گردد، زندانی سیاسی آزاد باید گردد» و «درود بر طالقانی مجاهد نستوه» و «ایران کربلا شده هر روز عاشورا شده» پرداختند. [۶]هشتم آبان نیز دانشگاه تهران شاهد تظاهرات وسیع دانشجویان بود. در این روز نیروهای نظامی از اطراف دانشگاه تخلیه شده بودند و دو کامیون نظامی فقط جلوی در اصلی دانشگاه مستقر شده بودند. [۷]در این روز عده‌ای از دانشجویان و مردم در محوطه دانشگاه دست به تظاهرات زدند و با انداختن زنجیر به دور مجسمه شاه تصمیم بر انداختن آن را داشتند که به دلیل استحکام آن موفق نشدند. تظاهرات روز نهم در دانشگاه نیز بدون هیچ اتّفاقی پایان یافت. [۸]روز دهم آبان نیز مدارس تعطیل شد و دانش‌آموزان به دانشگاه تهران آمدند. ساعت ۹ صبح اجتماع بزرگ دانشگاه تهران به مناسبت هفته همبستگی با پیام آیت‌الله طالقانی آغاز شد و چند نفر به سخنرانی پرداختند. [۹]سپس ده‌ها هزار نفر دانشجو و دانش‌آموز در محوطه دانشگاه دست به تظاهرات زدند. [۱۰]روز یازدهم نیز تظاهرات بدون درگیری خاتمه یافت.


کشتار دانش‌آموزان در ۱۳ آبان

روز شنبه ۱۳ آبان گروه‌های دانش‌آموزی با تعطیل مدارس به سوی دانشگاه تهران حرکت کردند. هر لحظه بر تعداد تجمع‌کنندگان افزوده می‌شد. نیروهای نظامی از ساعت ۱۱ صبح محاصره دانشگاه را آغاز کردند. حدود ساعت ۱۲ ظهر نیروهای ارتش جلوی در جنوبی دانشگاه مستقر شدند و شلیک نارنجک گاز اشک‌آور را به داخل دانشگاه آغاز کردند. تظاهرکنندگان با برافروختن آتش به خنثی‌سازی گاز‌ها پرداختند که ناگهان نیروهای نظامی نوک اسلحه‌های خودکار خود را از میله‌ها به سوی تجمع‌کنندگان گرفتند و بر روی آن‌ها آتش گشودند. تعداد زیادی از دانش‌آموزان در خاک و خون غلطیدند، صد‌ها نفر مجروح شدند که از در شمالی آنان را به بیمارستان منتقل کردند. [۱۱]این تظاهرات خونین ۶ ساعت ادامه داشت. خبرگزاری‌ها تعداد کشته‌شدگان را ۱۰ نفر و دانشجویان ۶۵ نفر اعلام کردند. کم‌کم تظاهرات به بیرون از دانشگاه کشیده شد و سرتاسر تهران به میدان جنگ تبدیل شد. در این تظاهرات خیابانی ۳۰ نقطه تهران به آتش کشیده شد. [۱۲]خشم مردم از پخش فیلم کشتار ۱۳ آبان

تلویزیون ملی ایران بدون هیچ سانسوری برای اولین بار در شب، فیلم تظاهرات و کشتار دانش‌آموزان و دانشجویان را به نمایش گذاشت. مدیرعامل تلویزیون ناصرالدین شاه‌حسینی مجبور به استعفا شد؛ ولی انتشار تصاویر خونین از تلویزیون موجی از خشم و نفرت را در سرتاسر ایران به وجود آورد. بسیاری از خانواده‌های طبقه مرفه که صاحب تلویزیون بودند، نسبت به رژیم به خشم آمدند و از حالت تردید خارج و به مردم پیوستند.


پیام امام در پی جنایت رژیم پهلوی در ۱۳ آبان

امام خمینی به مناسبت فاجعه ۱۳ آبان در پیامی خطاب به ملّت ایران نوشتند: «من نمی‌دانم که از کدام مصیبت‌های ملت و از کدام جنایت‌های شاه بنویسم، قلم من عاجز است. آیا جنایاتی را که در دانشگاه تهران به دست دژخیمان شاه واقع شد متذکر شوم یا از کشتارهایی که در سراسر ایران به امر این جنایتکار حرفه‌ای صورت گرفت؟» امام خمینی از ملت خواستند تا «رسیدن به هدف، نهضت را هر چه شورانگیزتر ادامه دهد». امام هدف نهضت را سرنگونی شاه، نابودی رژیم شاهنشاهی و برقراری حکومت اسلامی اعلام کردند و تصریح نمودند: «هر کس یا هر گروه که با این پیشنهادهای سه‌گانه موافق نیست، راه او غیر از راه ما و راه ملت ایران است.»

امام لازمه رسیدن به این اهداف را «ادامه اعتصاب در تمام دستگاه‌های دولتی» و «پشتیبانی از اعتصاب کارمندان» و «کمک مالی به کسانی که در اثر اعتصاب ضرر دیده‌اند» اعلام کردند. امام در پایان از «سران نیروهای هوایی و زمینی و دریایی» خواستند «با افراد خود به ملّت بپیوندند که اطاعت شاه اطاعت از طاغوت است» و از «سربازان و سایر قوای انتظامی» خواستند که از «اوامری که برخلاف مسیر ملت است سرپیچی کنند» و از خانواده نظامیان خواستند تا آن‌ها را از «مخالفت با ملت و از ظلم و ستم به خواهران و برادران اسلامی خود باز دارند.» [۱۳]گرچه عوامل سقوط دولت شریف‌امامی از قبل مهیا شده بود؛ ولی تظاهرات خونین ۱۳ آبان نقطه پایان حکومت آشتی ملی بود؛ به همین جهت شریف‌امامی با همه ادّعای استقامت و ماندن در فردای آن روز مجبور به استعفا شد.

دانش‌آموزان پایتخت در ۱۵ بهمن ۱۳۵۷ با صدور بیانیه‌ای روز ۱۳ آبان را روز دانش‌آموز نامیدند [۱۴]و این گونه ۱۳ آبان در تاریخ ایران جاودانه و الهام‌بخش گردید.

پی‌نوشت‌ها:

۱- روزنامه کیهان، ۲ آبان ۱۳۵۷ ص. ۲،

۲- روزنامه اطلاعات، ۳ آبان ۱۳۵۷، ص. ۱،

۳- روزنامه کیهان، ۳ آبان ۱۳۵۷، ص. ۲،

۴- همان، ۶ آبان ۱۳۵۷، صص ۲، ۲۱ و ۲۲،

۵- همان، ۷ آبان ۱۳۵۷، ص. ۱،

۶- همان، ۸ آبان ۱۳۵۷، ص. ۱۹،

۷- همان، ص. ۲،

۸- روزنامه کیهان، ۹ آبان ۱۳۵۷، ص. ۱۷،

۹- همان، ۱۰ آبان ۱۳۵۷، ص. ۱،

۱۰- همان، ۱۱ آبان ۱۳۵۷، ص. ۱،

۱۱- همان، ۱۳ آبان ۱۱۳۵۷، ص. ۱،

۱۲- همان، ۱۴ آبان ۱۳۵۷، ص. ۱،

۱۳- صحیفه امام، ج. ۴، صص ۳۰۸ ـ. ۳۱۰،

۱۴- روزنامه اطلاعات، ۱۶/۱۱/۱۳۵۷، ص. ۷

1

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۷۰۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا عزیزی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی در مراسم گرامیداشت هفته معلم اظهار کرد: با توجه به شرایطی که جامعه امروزمان در آن قرار گرفته، نگاه و توجه استادان به برخی ابعاد در کنار انتقال تخصص و دانش فوق‌العاده حائز اهمیت است.

وی افزود: دانشجویان در کلاس درس از  استادان به‌عنوان الگو بهره می‌برند، بنابراین گاهی نیاز است که استاد پیشدستی کرده و در مباحث گوناگون سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، عفاف و حجاب و مسائل مشابه طرح مسئله کنند، چراکه دشمنان با هجمه‌های رسانه‌ای شدید سعی در شبهه‌افکنی دارند و ممکن است با ابهامات احتمالی یا اطلاعات نادرست شبهاتی در اذهان دانشجویان وارد شده باشد و شبهه‌زدایی از اذهان دانشجویان وظیفه بسیار مهمی و رسالت خطیری است که برعهده استادان است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی، فریضه «جهاد تبیین» که از سوی مقام معظم رهبری مورد تأکید قرار گرفته را وظیفه‌ای دانست که برعهده استادان است، چراکه دانشجویان  از استادان حرف‌شنوی دارند.

عزیزی در ادامه برخی مشکلات مالی دانشگاه را برشمرد و با بیان اینکه افزایش شهریه‌ها در چندین سال متوالی متناسب با افزایش هزینه‌ها نبوده و همچنین از محل درآمد غیرشهریه‌ای هم ممکن است توفیق چندانی نداشته باشیم،  افزود: امروز واقعا چشم مسئولان دانشگاه به سوی ذهن فعال و دست پرتوان استادان پژوهشگر و فناور است.

وی با اشاره به تأکید دکتر طهرانچی مبنی بر توجه ویژه به ابعاد و اهمیت سند تحول و تعالی دانشگاه و با بیان اینکه  هدفگذاری اسناد دانشگاه بر این است که در چند سال آینده 30 یا 40 درصد درآمدهای دانشگاه غیرشهریه‌ای باشد، ادامه داد: باید به طور جدی هدایت رشته‌ها به سمت امور مهارتی  باشد و در مقاطع کاردانی و کارشناسی امید بیشتری به اشتغال در جوانان ایجاد شود تا دانشجو در کنار تحصیل دانش بتواند مهارتی را هم به دست بیاورد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی در ادامه دانشگاه آزاد اسلامی را دانشگاهی مسئله‌محور و کارآفرین توصیف کرد و با معرفی طرح پویش و رویداد صدرا افزود: در طرح پویش دانشجو به صنعت معرفی می‌شود و در رویداد صدرا از شرکت‌های مختلف دعوت می‌شود که توانایی‌هایشان را عرضه کرده و از توانایی‌های دانشجویان استفاده کنند و اگر دانشجو بداند که در دانشگاه می‌تواند مهارتی را هم به‌دست بیاورد و زمینه اشتغال او فراهم می‌شود با عشق و علاقه بیشتری به دانشگاه روی می‌آورد و پذیرای ایده‌ها و پیشنهاد استادان هستیم.

معلمان به عقب بازگردند همان شغل را انتخاب می‌کنند

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی هم از شهید مطهری به بزرگی یاد کرد و ضمن تبریک هفته معلم و استاد گفت: برخی شغل‌ها معمولاً کسی که ورود دارد صرفا به جهات مالی آن نیست، بلکه یک عشق و علاقه لازم دارد و معلمی یکی از همین کارها است و استادانی که به‌خاطر علم و دانش به این شغل که شغل انبیا هست به حیطه تدریس روی آورده‌اند اگر دوباره هم برگردند همان مسیر را دوباره انتخاب می‌کنند.

حجت‌الاسلام محمد حاجی‌زاده گفت: دامنه شغل معلمی و استادی به گستره تمام دنیا است و کسی که از کلاس درس معلم و استاد تربیت می‌شود ممکن است دنیا را متحول کند، بنابراین استاد و معلم نقش تعیین‌کننده‌ای در مسیر و هدف شاگرد دارند و همانطور که از این کلاس‌ها کسانی چون شهید حسن طهرانی مقدم بیرون آمدند و ایران را به اقتدار رساندند و موجب شگفتی دنیا به توان موشکی و پهبادی میهن شدند.

وی با بیان اینکه شغل معلمی شغل انبیا است افزود: اول معلم خود خداوند حکیم است که در قرآن بدان پرداخته شده و به‌عنوان نمونه خداوند به آدم علیه‌السلام «اسماء» را آموخت که موجب نجات آدم و حوا شد و «علّم آدم الاسماء» و یا در جایی دیگر می‌فرماید: الرّحمن،علّم القرآن.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی گفت: در بین ادیان الهی و مکاتب دیگر بیشترین توصیه و توجه به  آموختن علم و دانش در دین مبین اسلام صورت گرفته و دانشمندان بزرگی از جهان اسلام مانند ابن سینا، زکریای رازی، ابوریحان بیرونی و ... ظهور کردند و در عصری که اروپا در توحش قرون وسطایی به سر می‌برد چونان خورشیدی طلوع کرده و نه‌تنها جهان اسلام بلکه تمام دنیا  را از علم و معرفت خود سرشار کرده و این نیست جز با
تشویق وعنایت  اسلام ناب محمدی (ص).

حاجی‌زاده به اهمیت علم و دانش اشاره کرد و گفت: در قرآن کریم در بحث خشیت نیز عالمان و دانشمندان را تنها صاحب خشیت می‌داند.

وی، نقش انقلاب اسلامی را در دانش بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: انقلاب اسلامی با ظهور در ایران دانشگاه را کنار نزد بلکه به آن هدف داد و موجب توسعه دانش شد. در زمینه پزشکی که در زمان طاغوت پزشک از هند و فیلیپین و ... وارد ایران می‌شد و اکنون بسیاری از پزشکان ایران اسلامی حرف برای گفتن دارند و از کشورهای دیگر برای آن ها دعوتنامه می‌فرستند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی، تفاوت دانشگاه‌های ایران اسلامی و غرب را در هدف‌دار بودن دانست و گفت: غربی‌ها اگر دارویی را تولید کنند فقط به کشورهای هم پیمان خود تحویل می‌دهند، اما در ایران اسلامی هدف خدمت به خلق و جامعه است و تفاوتی نمی‌کند که چه کسی بخواهد.

حاجی‌زاده، مسئله فلسطین را مسئله اول انقلاب اسلامی دانست که امام خمینی(ره) مطرح کردند و گفت: الان هم مسئله اول است، چراکه در دانشگاه‌های غربی شاهد هستیم که دانشجویان و استادان آزاده جنایات رژیم صهیونیستی کودک‌کش و غاصب را محکوم و از فلسطین حمایت می‌کنند، اما پلیس به طرز وحشیانه‌ای این آزادگان را دستگیر می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجمع اعتراضی دانشجویان کوبایی علیه جنایت‌های رژیم صهیونیستی
  • ببینید | دانشجویان آمریکایی همراه با طوفان!
  • تجمع اعتراضی دانشجویان کوبایی علیه جنایت‌های رژیم صهیونیستی+ فیلم
  • تظاهرات دانشگاهی، مهم‌ترین عنصر تحلیل قدرت آمریکا
  • دانشجویان آمریکایی همراه با طوفان! + فیلم
  • وعده صادق رژیم اسرائیل را شکننده‌ تر کرد
  • مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است
  • پیام اعتراض دانشجویان آمریکا، پایان دادن به جنایت در غزه است
  • تقدیر حماس از قطع کامل روابط کلمبیا با رژیم صهیونیستی
  • تظاهرات ضدصهیونیستی دانشجویان پاکستانی در مقابل کنسولگری آمریکا